Overslaan en naar de inhoud gaan

Taverne - Restaurant Bokmolenhoeve

20 jaar
  • home
  • openingsuren
  • menukaart
  • Lokereire | bier van hier
  • Lekker Oost-Vlaams
  • fotoalbum
  • suggesties
  • geschiedenis
  • online reservering
  • vacature
  • contact
  • pluimveekwekerij
  • terug naar hoofdpagina
  • TripAdvisor

Facebook    Twitter

​

Zoekveld

Menukaart

 

Onze specialiteiten

  • Lokerse paardenworsten
  • Vol-au-vent
  • Spare Ribs
  • Angus Beefburger
  • Huisbereide Steak Tartare
  • Gebakken beenhesp met béarnaise
  • Gegrilde Filet mignon"Witblauw"
  • Gegrilde Rb-eye van "Witblauw"
  • Chateaubriand "Witblauw"
  • Filet pur ‘Witblauw”
  • Filet pur van’t paard op Lokerse wijze.
  • Scampi's Bokmolenhoeve
  • Vegetarische groentenburger
  • No meatballs in tomatensaus

Onze seizoengebonden specialiteiten (zie suggesties)

  • Asperges
  • Mosselen
  • Wild
  • Paling
  • Visgerechten
  • Vleesgerechten

Onze salades

  • Salade met Gebakken Spekjes, Appel en Korstjes
  • Salade met Gebakken Scampi’s
  • Salade Calamares
  • Salade van de Chef (gerookte zalm, foie gras, scampi)
  • Salade met gebakken kippenblokjes en appelreepjes
  • Vegetarische Salade (met gebakken quornblokjes)

Onze seizoengebonden en wekelijks aangepaste suggesties vind je terug via deze link.

Er zijn aangepaste kindergerechten.

Je kan bij ons ook terecht voor de lekkerste pannenkoeken en ambachtelijk roomijs.

 

Witblauw kwaliteitsvlees van eigen bodem.

In onze weiden en stallen staat het wereldvermaarde Witblauwe vleesveeras.

Witblauw staat garant voor mager, kwaliteitsvol vlees.

Het is mals en sappig, uniek van smaak en mooi rood van kleur... De wortels van het Witblauwe ras liggen in het België van de 19de eeuw. 

Het werd toen gekweekt uit een ras dat zowel melk als vlees produceerde. Witblauwe runderen danken hun naam aan de haarkleur. Die varieert tussen egaal wit en een blauwschijnend kleurpatroon. 

Hun herkenbaar silhouet -kleine kop, stevige billen- bezorgde hen de populaire bijnaam 'dikbil'. Het Witblauw rund haalt met 65 à 70% een zeer hoog slachtrendement. Het vlees is mager, zeer mals en heeft fijne spiervezels.

Bokmolenhoeve Restaurant

 

 

 

 

 

Taverne - Restaurant Bokmolenhoeve | Bokslaarstraat 100 | 9160 Lokeren

inloggen - www.bokmolenhoeve.be - hosting & design: www.trivali.be