
Menukaart
Onze specialiteiten
Onze seizoengebonden specialiteiten (zie suggesties)
Onze salades
Onze seizoengebonden en wekelijks aangepaste suggesties vind je terug via deze link. Er zijn aangepaste kindergerechten. Je kan bij ons ook terecht voor de lekkerste pannenkoeken en ambachtelijk roomijs.
Witblauw kwaliteitsvlees van eigen bodem. In onze weiden en stallen staat het wereldvermaarde Witblauwe vleesveeras. Witblauw staat garant voor mager, kwaliteitsvol vlees. Het is mals en sappig, uniek van smaak en mooi rood van kleur... De wortels van het Witblauwe ras liggen in het België van de 19de eeuw. Het werd toen gekweekt uit een ras dat zowel melk als vlees produceerde. Witblauwe runderen danken hun naam aan de haarkleur. Die varieert tussen egaal wit en een blauwschijnend kleurpatroon. Hun herkenbaar silhouet -kleine kop, stevige billen- bezorgde hen de populaire bijnaam 'dikbil'. Het Witblauw rund haalt met 65 à 70% een zeer hoog slachtrendement. Het vlees is mager, zeer mals en heeft fijne spiervezels. ![]()
|
Taverne - Restaurant Bokmolenhoeve | Bokslaarstraat 100 | 9160 Lokeren