Overslaan en naar de inhoud gaan

Taverne - Restaurant Bokmolenhoeve

20 jaar
  • home
  • openingsuren
  • menukaart
  • Lokereire | bier van hier
  • Lekker Oost-Vlaams
  • fotoalbum
  • suggesties
  • geschiedenis
  • online reservering
  • vacature
  • contact
  • pluimveekwekerij
  • terug naar hoofdpagina
  • TripAdvisor

Facebook    Twitter

​

Zoekveld

Menukaart

Onze specialiteiten

  • Lokerse paardenworsten
  • Vol-au-vent
  • Spare Ribs
  • Gebakken beenhesp “béarnaise”
  • Gegrilde rumsteak "Witblauw"
  • Gegrilde entrecote van "Witblauw"
  • Cote à l'os "Witblauw"
  • Scampi's Lookboter
  • Scampi's Bokmolenhoeve

Onze salades

  • Salade Niçoise (tonijn)
  • Salade met Gebakken Spekjes, Appel en Korstjes
  • Salade met Gebakken Scampi’s
  • Salade van de Chef (gerookte zalm, foie gras, scampi)
  • Vegetarische Salade (met gebakken quornblokjes)
  • Salade met gebakken kippenblokjes en appelreepjes

Onze seizoengebonden en wekelijks aangepaste suggesties vind je terug via deze link.

Er zijn aangepaste kindergerechten.

Je kan bij ons ook terecht voor de lekkerste pannenkoeken en ambachtelijk roomijs.

Witblauw kwaliteitsvlees van eigen bodem.

In onze weiden en stallen staat het wereldvermaarde Witblauwe vleesveeras.

Witblauw staat garant voor mager, kwaliteitsvol vlees.

Het is mals en sappig, uniek van smaak en mooi rood van kleur... De wortels van het Witblauwe ras liggen in het België van de 19de eeuw. 

Het werd toen gekweekt uit een ras dat zowel melk als vlees produceerde. Witblauwe runderen danken hun naam aan de haarkleur. Die varieert tussen egaal wit en een blauwschijnend kleurpatroon. 

Hun herkenbaar silhouet -kleine kop, stevige billen- bezorgde hen de populaire bijnaam 'dikbil'. Het Witblauw rund haalt met 65 à 70% een zeer hoog slachtrendement. Het vlees is mager, zeer mals en heeft fijne spiervezels.

Bokmolenhoeve Restaurant

 

 

 

 

 

Taverne - Restaurant Bokmolenhoeve | Bokslaarstraat 100 | 9160 Lokeren

inloggen - www.bokmolenhoeve.be - hosting & design: www.prospector.be